szerelem

Ritter Ida: Nagyobb Ő * Értékmozaik

"Ő nagyobb a múltunknál, a fájdalmainknál, a betegségeinknél, a csalódásainknál, a hiányainknál, a függőségünknél. Ő nagyobb a sebeinknél, a megnemértettségünknél, a magányunknál, a kilátástalanságunknál, a szégyenünknél. Ő nagyobb a szorongásainknál, a kétségeinknél, a félelmeinknél, az önsajnálatunknál. Ő nagyobb a világnál, Ő nagyobb a halálnál, mert legyőzte azt. NAGYOBB Ő mindennél!"

Könyvbemutató

Hála van a szívemben. Hála, hála és hála… Elkészült.

Azoknak, akik hosszú évek óta kérték, írjam meg, azoknak, akik várták, azoknak, akik megérezték, hogy valami készül s mindazoknak, akiket érdekel életutunkon keresztül megírt bizonyságom.
Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a könyvbemutatóra. A könyv bemutatója a tartalmával összhangban újratervezést igényelt, hiszen április végére terveztük az alkalmat, de a járványügyi helyzet nem tette ezt lehetővé. Mostanra azonban engedélyt kaptunk.
S hogy miről szól a kötet? Két nagy önálló részből áll:

Azokról az ocsmány kilókról

A házasság Isten ajándéka. A szexualitás is. A házasság kapcsolat, szeretetkapcsolat. Egy kapcsolat arról szól, hogy mindig adni szeretne.
A házasság alapja, hogy nem én akarok boldog lenni, hanem a másikat akarom boldoggá tenni. A szex is erről szól, hogy adni szeretne, a szeretetét szeretné kifejezni a másik felé.

Ma reggelig azt sem tudtam, mi ez a sok popsis, pocit megmutató képek sokasága, de amikor dübörgő léptekkel hazaértem, megvilágosodtam.

Feliratkozás RSS - szerelem csatornájára