Ritter Ida: Nagyobb Ő * Értékmozaik

"Ő nagyobb a múltunknál, a fájdalmainknál, a betegségeinknél, a csalódásainknál, a hiányainknál, a függőségünknél. Ő nagyobb a sebeinknél, a megnemértettségünknél, a magányunknál, a kilátástalanságunknál, a szégyenünknél. Ő nagyobb a szorongásainknál, a kétségeinknél, a félelmeinknél, az önsajnálatunknál. Ő nagyobb a világnál, Ő nagyobb a halálnál, mert legyőzte azt. NAGYOBB Ő mindennél!"

"Nekünk választanunk kell. Lehet a múlt sebeire, szemeteire nézve a mi saját, egyoldalú igazunkban, állandó békétlenségben,
belső stresszben élni, s ebből összerakni a folytonosan elégedetlenkedő, sértődött, lázadó életet, egy hatalmas szemétdombot, vagy, amiről a könyvem szól:lehet hálával tekinteni az értékes darabokra, s ezekből a mozaikokból egy töredezett bár, de értékes egésszé lenni, ÉRTÉKMOZAIKká. Ha életünk mozaikjainak edényét mi magunk szorítjuk, akkor saját árnyékunk besötétíti a azt, azonban mennyei megvilágításból sokszínű, különleges részekből összeálló csodás ”mégis-egészet” kaphatunk."

2:1-ben! A Nagyobb Ő és az Értékmozaik című könyvek egy kötetben látnak napvilágot.

Az élet és a járvány kicsit felülírta valamennyiünk számítását, így a tervezett április végi ünnepélyes könyvbemutató tolódik.

A kötet várható megjelenése 2020. június eleje. Ekkor egy szűk körben, szerény létszámú bemutatót tartunk csupán, s amikor a körülmények engedik, akkor az eredeti tervek szerint megadjuk a módját. Addig is a tervek szerint rövid videókkal adunk betekintést a könyv világába.