Nándi

„Áldott a mi Urunk Jézus Krisztus Istene és Atyja, aki nagy irgalmából újjá szült minket Jézus Krisztusnak a halottak közül való feltámadása által élő reménységre, arra az el nem múló, szeplőtelen és hervadhatatlan örökségre, amely a mennyben van fenntartva számotokra. Titeket pedig Isten hatalma őriz hit által az üdvösségre, amely készen van, hogy nyilvánvalóvá legyen az utolsó időben.” (1Péter1,3-5)

Nándi, a férjem elkötelezett szolgája az élő Istennek, Kecskemét-Ménteleken szolgál a Református Missziói Egyházközségben. Elhívása, hogy az istentiszteleteken, a bibliaórákon, a hittanórákon s mindenütt az életben hitelesen tudja képviselni Jézust, s vinni az írott és mondott igét. Gyülekezeti szolgálatai mellett a börtönmissziót végzi Kecskeméten, amely nem kis kihívás, de mindig hatalmas öröm, amikor egy rab igent mond Jézus mellett.

19 éve élünk házasságban, Istentől kapott ajándék ez. Négy gyermekünk született, három él velünk, róluk majd bővebben, Sámuel pedig már az Égi Hazába költözött.

Komoly kihívás megtalálni az egyensúlyt a hivatása és a családban betöltendő szerepében. Állandó kísértése, hogy a hívatása miatt a család dolgai háttérbe szorulnak. Fontos, mindennapi küzdelem számára, míg másokat elvezet a személyes kapcsolatra Istennel, sok időt tud velük tölteni, addig a legfontosabb személyek is megkapják ugyanazt a jelenlétet.