Köszönjük a köszöntéseket!

Köszönjük a sok kedves szót, amelyeket kommentben, privátban küldtetek, az örömötöket, hogy velünk örültetek. Tegnapi virágos képeinkből megosztunk néhányat.

Házassági évforduló. 22. Csendes ünnep volt. Így terveztük. Boldogságos, békés, szárnyalós. Az április mindig nagyon virágos, de az idei különösen. A lakásban, a mezőn, az étterem kertjében.

Kirándultunk is, és találtunk egy új, nagyon fantasztikus helyet, amelyet ki is neveztünk családi kirándulóhelynek, azaz megbeszéltük, hogy ide többször visszatérünk majd, és unokáinknak is továbbadjuk. A hely a miliőtől, az élménytől, a gaz között (szó szerint is) meglátott virágtól fantasztikus. Nekünk az. Itt van a szomszédban, 18 km-re. 

„Minden talajban megterem valamiféle virág. Minden napnak van valamilyen öröme. Neveld rá a szemedet, hogy meglássa azt.” (Wass Albert)

Olyan jó, hogy az egyik fiunk számon tartja, mikor mi és hol nyílik, ő a mi élő növényhatározónk. És annyira lelkes. És ha nem ismeri fel, küldi kedves tanárának a fotót, aki olyan elkötelezett és szolgálatkész, hogy mindig azonnal válaszol. Öröm neki a diák öröme. Köszönjük Katalin Juhász, hogy a kincset, ami benned van, önzetlenül továbbadod; te is mindig velünk vagy a kirándulásainkon.

Naplemente, lazulás, séta, ölelés, ragyogás, törpe nőszirom-szigetek, törpe orchideák, virágzó fák, virágok a vázában, az ablakban. Ez a tegnapi nap képe.
Virágos világot mindenkinek!