Férfiagy, női agy: Isten hozott egy jobb házasságban

A héten jelenik meg a 2018. év házasság hetének (2018. február 11-18.) egyik szenzációja a Harmat kiadásában Mark Gungor: Férfiagy, női agy: Isten hozott egy jobb házasságban című könyv.

"A házasság egy kozmikus vicc, annyira különbözünk egymástól – írja az előadásairól készült videók révén hazánkban is nagy népszerűségnek örvendő szerző. Magyarul elsőként megjelenő könyvében kertelés nélkül, ugyanakkor szórakoztató módon beszél arról, hogy a sikeres házasság a különbözőségeink ellenére bárki számára elérhető, aki kész tenni érte." (M. Gungor)

Mark Gungor előadásait a férfiagyról és a női agyról, a két nem különbözőségéről, a házasságról, már több ezren ismerhetik az elektromos csatornákról, s most könyv formájában is olvashatjuk sokunk örömére. 

Csatolom az eddig közismert videót, a könyv alapját! Ha nem láttad még, vagy láttad már, de szeretnél komoly dolgokról úgy hallani, és úgy szembesülni gyengeségeiddel, hogy közben zsibbadósra neveted a szádat még egyszer, még sokszor, akkor ez a te videód, nézd meg!

https://www.youtube.com/watch?v=8GVzwrxvV5w