A jövő kezdete

Visszatekintés. Hála. Emlékezés.

Egy újabb év, új feladatokkal, új reménységekkel. Ha minden látható ellenére te is hiszed, hogy egy mosoly, egy jó szó, egy dicséret, a figyelmesség örömet adhat, jobbá teheti mások napját, kihozhatja a mélypontból, s ha mindezek összeadódnak, továbbgyűrűznek, mert egy idő után mindenki ezt teszi, akkor nézd meg ezt a filmet!

S ajánlom mindazoknak, akik valami tartalmasat, elgondolkodtatót (is) szeretnének szilveszter estéjén.

Új év, új kezdet, új örömök, s lehet, új nehézségek. Mosolyogj, bátoríts, biztass, dicsérj, s ADD TOVÁBB! Nem kerül semmibe, de másnak az életet, az örömhírt is jelentheti. Nem könnyű film, de nagyon jó, mély mondanivalóval, nem a klasszikus happy enddel, kifejezetten nem, mégis lelket ébresztő a befejezés!

Röviden: az iskolába érkező új tanár nem egyszerű házi feladatot ad diákjainak: változtassák meg a világot. Elmondja, hogy aki jó jegyet akar év végén, az tegyen valamit, amitől jobbá válnak a dolgok.

Trevor nagyon komolyan veszi a feladatot, fantasztikus tervet eszel ki, amely, ha beválik, fokozatosan tényleg mindent átalakíthat. Három emberen kell segítenie csupán, és meg kell ígértetnie velük, hogy köszönetképpen ők is segítenek három-három másik rászorulón. Hisz benne, s meg is cselekszi!

Trevor rögtön bele is kezd saját feladatába, s elsőként befogad házukba egy hajléktalant..

Kattints a filmre, megéri!

https://gloria.tv/video/rbWLvvdZ8iaH2kCWjz71T6gs9