Muszáj tökéletesnek lennem!

Bálint egyik ajándéka névnapjára, amit már régóta keresünk, mert igencsak hiánycikk. Sok bíztatót hallottunk a könyvről, akárhogy is, de egy lelkészgyerek polcáról nem hiányozhat.

Többektől hallottam azonban azt is, hogy minden keresztény családban felnövő fiatalnak vagy éppen Jézust szerető ifjúnak hasznos lehet a könyv!

„A könyv elsősorban a lelkészgyerekeknek szól. Ha édesapád vagy bármelyik szülőd lelkipásztor – evangélista – rabbi – dicsőítésvezető vagy misszionárius, akkor nincs mentséged, tökéletesnek kell lenned! Lelkészcsaládban felnőni nagy teher lehet. Akár jónak, akár rossznak ítéled meg az élményeidet, … az biztos, hogy volt benne mindkettő. Igaz?

A „lelkészgyerekek kézikönyve” magával ragadó, lendületes stílusa és csípős humora miatt rendkívül élvezetes olvasmány. De ennél is több, mert segített felismerni néhány mélyen gyökerező téves meggyőződést, amivel ideje volt leszámolnom.
Bízom benne, hogy sok magyar szolgáló gyermekének sikerül egy-két „karcos-lemezt” kicserélnie ennek a könyvnek a segítségével” – mondja a szerző.

„Lányomnak egyszer azért kellett áhítatot tartania az osztályban – egyházi iskolában – mert lelkész az apja… És ha valakinek sebész az édesanyja?
Örülök, hogy valaki rájuk is gondolt ezzel a nagyszerű könyvvel.” (egy olvasó)